Genel

Genel


IMAP ve POP, e-postaya erişim için kullanılan iki yöntemdir. E-postalarınızı telefon, dizüstü bilgisayar ve tablet gibi çeşitli cihazlardan denetlemeniz gerektiği durumlarda IMAP yönteminin kullanılması önerilir.

Ortaya başarılı bir site çıkarmak için özgün içerik eklemek gerekiyor, bu işlerle az-çok ilgili olan herkes biliyor artık bunu. Ben özgün makale yazarlığı yapan ve yazıları için birçok konuya, birçok web sitesine bakmak durumunda olan bir insan olarak gözlediğim bazı olumsuz, itici, sinir edici şeyleri anlatmak ve bunları yapmamanızı rica etmek istiyorum. Sırf ben mutlu olayım diye yapmayacaksınız bunu tabii; ziyaretçileriniz de memnun olacak.

Hangi sosyal paylaşım sitesinde olursa olsun, resmi olmayan hiçbir sayfa ve profillere itibar edilmemesi gerekir.

Web sitelerinin önemini hizmet veren ve hizmet alanlar şeklinde 2'ye ayırabiliriz. Biz, sadece işletmeniz hakkındaki önemine bu yazımızda kısaca değineceğiz.

Google tarafından yayınlanan 2016 Arama Trendleri, farklı başlıklar altında hazırlandı. Yayınlanan trendlerde, Google'da yapılan genel aramalara bakıldığında ilk sırada Eba – Eğitim Bilişim Ağı, ikinci sırada Pokemon GO, üçüncü sırada da Darbe (15 Temmuz) yer alıyor. En çok aranan isimler arasındaki sıralamada ise Aleyna Tilki, Oya Aydoğan ve Mustafa Koç en çok aranan isimler arasında ilk üçte bulunuyor.

Grafik Tasarım mesleğinin hemen hemen herkes tarafından bilinen görev tanımı çoğunlukla "Grafikerlik"tir. Doğrudur. Ancak bunun yanında bir doğru daha vardır. Grafiker kelimesi söylemesi kolay ve rahat, tek seste telaffuz edilebilen bir kelime olduğu için ağızlarda kolay yer almıştır. Bir bakalım Grafiker kimdir?

Logo tasarımının bir firma için oldukça önemlidir, ülkemizde tüm tasarım alanlarında olduğu gibi bu alanda da bir miktar ihmal var. Oysa sürdürülebilirliğin kriterlerinden birinin de iyi tasarım olduğu vurgulanıyor. Hal böyle iken sizlerle “Etkili bir logo tasarımı nasıl olmalıdır? Nelere Dikkat Edilmeli?”

Yeni Türk Ticaret Kanunu'na göre 1 milyon civarındaki şirket web sitesini kurmak zorunda. Firmaların kendi adlarına internette isim tescili ve web alanı (hosting) hizmeti almaları gerekmektedir.

Sosyal Medya nedir sayfamız yazım aşamasında !.

1 2